Enkle interiørtips som gir drømmestua.

1. Velg farger DU liker.

Trenden nå er spennende, din personlighet skal komme fram i hjemmet. Mix av ulike materialer, farger, nytt og gamelt er det som gjelder. I år er stikkordene grønne planter og interiør i marmor, bambus og fløyel.

– Fargene nå er gjerne dype og litt ubestemmelige i nyansene, slik som okergul, rustrød og svartgrønn, gråblå, lilla, også pasteller. Men velg heller den fargen som gjør at akkurat du vil trives i ditt hjem.

2. La sofaen spille hovedrollen

Stua være et utfordrende rom å innrede. Det blir lett kaos av ulike møbler, farger og stiler, men lar du et av stuas møbler spille rommets hovedrolle blir det straks enklere.

– Sofaen er mitpunktet i stua, tenk deg derfor at den er utgangspunktet for resten av innredningen. Da kan du bare tilføre forskjellige elementer for å variere uttrykket, slik som puter, Ikke kjøp to like puter i samme stoff, men bland forskjellige strukturer og mønster for å få mer liv.

3. Gulvtepper og veggdekor

Når veggen er malt og sofaen valgt er tiden kommet for å velge interiøret som gjør det lille ekstra for stemningen og stilen. En tapet vegg er fin for å vise frem favorittmotivene dine, og kan lett byttes ut . Anbefaler også å ikke undervurdere flotte gulvtepper som kan være med på å fornye og lune et helt rom.

4. Bruk oddetall når du dekorerer

Stuas allsidighet kan også være en kilde til mye rot og kaos, hemmeligheten er å velge ut noen pyntegjenstander du vil vise frem. Du trenger ikke åtte lysestaker i stua, eller fem vaser, men prøv deg frem og velg ut noe som får stå synlig, resten gjemmer du bort. Bruk oddetall når du dekorerer, det blir stort sett alltid finere å gruppere tre eller fem telys, enn fire.

5. Velg flerefunksjonelle møbler

Plassen i stua er som regel begrenset så det gjelder å prioritere møbler som ser fine ut, men som også er praktiske. Tenk flerfunksjonelle møbler som har minst to funksjoner, slik at du utnytter plassen best mulig En puff eller et sofabord med oppbevaringsplass, en pen skjenk som skjuler anlegget eller et tv-møbel som gjemmer både dekodere og ledninger, kan gjøre mye for at stua fremstår mer ryddig og stilren.

Lykke til…..

Del

Comments are closed.