Gardinoppheng

Gardiner demper romklang og gjør rommet lunere. Lange høyder virker best. Men hvordan skal de henge?

Først må du ta stilling til hva slags uttrykk du ønsker, og dermed hva slags gardinoppheng du bør velge. Gardinene kan henges på stang eller skinne. Velger du skinner i takk eller vegg kan du få den nydelige Wave looken/ lounge-gardin som gir en eksklusiv og avslappende hotellstemning. Eller rynkebånd med rynkebåndskroker.  Gardinet kan også komme med maljer og da settes opp på stang av av for eksempel krom, stål, eller tre.

Gardiner fra tak til gulv. Ved å heve gardinstangen til langt over vinduet i et rom som er lavt under taket strekker du rommet slik at det virker større. Har du anledning til å ha lange gardiner gir det bedre romfølelse.

Hos oss får du mange slags kroker og ringer, og endeknotter til å sette prikken over i-en med. Vi har lager av reservedeler i vår showroom.

Ønsker du et lystett rom er det smart å velge buede stenger slik at du får trukket gardinene helt inntil veggen. Vi bøye skinner og du må gjerne booke en  konsulent til å hjelpe deg med ditt gardinoppheng. Gardiner fungerer perfekt som romdeler!  Gardinen skaper en vakker vegg, som deler av rommet og som lett kan trekkes til side når du vil åpne opp igjen. En perfekt idé til kontoret, soverommet eller kanskje ditt walk-in-closet?

Tidligere var temaet romakustikk et tema som ble snakket om i forbindelse med store lokaler og åpne kontorlokaler. Men ettersom vi foretrekker et hjemmemiljø med åpen planløsning, stor takhøyde, harde gulv og store vinduer, blir temaet høyaktuelt selv i det private hjem. Når det kommer til vinduer, kan lydisolerende gardiner være verdt å vurdere. Vi har flere typer tekstil som er tekniske gardiner med spesielle lydisolerende effekt.