Solskjerming

Solskjerming er med på bidra til et godt inneklima ved å stoppe varmen fra sola som kan oppstå. Med solskjermer forhindrer du også at gulv, vegger og inventar får solskader. Solskjerming brukes i alle rom – barnerom, baderom, soverom, kjøkken, kontor og stue. Vi har et stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner. Du kan velge mellom en rekke ulike design, farger og tekniske løsninger.

Plisségardin

Plisségardin er et vakkert, foldet tekstilgardin som skaper lun stemning. Plissegardiner egner seg godt både i stue, kjøkken, soverom og bad. Den er både funksjonell og dekorativ, men brukes også for å regulere lys inn slipp samt beskytte mot sol og innsyn.

De fire stegene hjelper til ved valget av plisségardin.

1.Plissébredde – Plisségardiner finnes i to plissébredder på 20 og 32mm.

2. Vev og farge – Kolleksjonen består av helt slette, strukturerte, ensfargede, mønstrete og tekniske vev.

3. Farge og lys innslipp – I kolleksjonen kan du velge mellom et transparent duk som man kan se ut gjennom, en halvtransparent som slipper inn lys, og et tett som beskytter mot innsyn eller et mørkleggende vev til soverom.

Betjenings muligheter, snortrekk, kjedetrekk, grep og motor

4.Ulike modeller – Plisségardiner fungerer for mange ulike vindus typer som kan tilpasses vinduets fasong. For eksempel, skrå vindu og tak vindu. Den kan monteres på karm eller inni vindusnisje.

Rullegardin

Rullegardin er et allsidig produkt som kan brukes i mange rom. Ønsker du å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet en bra løsning.

Rullegardiner er også effektive som solskjerming. Du kan variere på farger, mønstre og ulike duker som gir mørklegging av rommet eller transparent som gir mer lys. Finn din favoritt fra oss.

Lamellgardin

Lamellgardin er praktiske og passer i private moderne hjem og kontorer. Velger du lamellgardin vil du alltid ha god beskyttelse mot sjenerende lys samtidig som du har valgfrihet i forhold til lys inn slipp og innsyn.

De fire spørsmålene nedenfor hjelper deg med valget av lamellgardin.

1 –Lys inn slipp – I kolleksjonen kan du velge mellom et helt transparent vev som er mulig å se ut gjennom, et halvtransparent vev som slipper inn lys, et tett vev som beskytter mot innsyn eller et mørkleggende vev til soverom.

2 – Vev/ duk /farge – I kolleksjonen finnes det mange ulike kvaliteter og farger; helt ensfargede , mønstrete og funksjonelle vev/duk som f.eks mørkleggende som passer til soverom.

3 – Lamell bredde – Det finnes fire ulike lamellbredder å velge mellom, 63, 89, 127 og 250 mm. Hvilken størrelse som passer avgjøres ofte av hvor stort vindusparti som skal dekkes. 89 mm er den vanligste bredden.

4 – Betjening – Snor/kjede, sno/vristang, monokjede og motor

Liftgardin

Liftgardinen er “alt i ett”; solskjerming, innsynsskjerming og dekorasjon på samme tid. Stoffvalg og bruksområde gjør at en liftgardin kan varieres i det uendelige og derfor er det så populært.

Den kan lages med nesten alle typer av tekstil kvaliteter, slik at den kan tilpasses funksjon og ønsket du har til skjerming, for eksempel tynne tekstiler eller mørkleggings tekstil.

Lift gardin med spiller gir en mer stramt utrykk eller den klassiske liften uten spiller som gir et mer mykt inntrykk. Gardinen kan betjenes ved trekk i et kjede, i en snor eller ved motorstyrt betjening.

Vi gir deg en god veiledning på valg av tekstil og syr på dine mål.