Om oss

I 1997 startet vi Gardin Studio AS.
Vårt spesialfelt er gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming.

Vi er utdannet som interiørarkitekt/konsulenter, med spesial-utdannelse innen tekstiler, derfor tenker vi helhet. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss god erfaring med tradisjonelle og utradisjonelle interiørløsninger.

Vi kommer hjem til deg på kostnadsfri befaring ved bestilling av varer. Gjelder privatkunder i Kristiansandområdet.

Vi har stor tro på personlig kontakt og tett oppfølging.
Ønsker du hjemmekonsultasjon, tar vi en grundig gjennomgang av dine behov og legger frem forslag til skreddersydde løsninger. Vi følger opp med rådgiving og montering.

I felleskap skaper vi ditt unike, helt personlige hjem.

BY2_0415

Jane May Dragvik

Interiørarkitekt/ BA
Medeier i Gardin Studio AS
Email: jane@gardinstudio.no
Sentral : 38 02 66 66
Mobil: 474 66 010

Jane er utdannet i England som interiørarkitekt. Jobbet hos Laura Ashley i London før hun returnerte til Norge og begynte å jobbe for Interiør huset Erling Ingebrethsen. Jane bistår ved alle innrednings oppgaver. Planlegging og innredning av leiligheter, eneboliger, hytter, og offentlig miljøer som hotell, butikker og kontorlokaler. Løsningene finner hun i tett dialog med kunden. Hun liker å utfordre deg, slik at du må tenker nytt, og dermed finne din egen personlige stil. Etter møte vil dere få planskisser, produkt forslag, fargevalg, og fremdrifts plan. Jane klarer å gripe kundens interiør drøm, og gjøre drømmen om til virkelighet.

Turid Svalland Booth

Interiørkonsulent
Medeier i Gardin Studio AS
Email: turid@gardinstudio.no
Sentral : 38 02 66 66
Mobil: 474 66 011

Turid er utdannet i Trondheim som interiørkonsulent. Returnerte så til Kristiansand der hun begynte å jobbe hos Interiør huset Erling Ingebrethsen. Hun har ansvar for prosjekt avdelingen i Gardin Studio AS. Regner på anbud og gir gode løsninger på gardin og solskjerming til offentlige bygg. Hun har solid og bred erfaring innen offentlig og privat sektor. Turid tar også jobber for private kunder. Hun liker å være kreativ og har alltid smarte løsninger når noe er utfordrende.

Mona Blom

Interiørkonsulent
Email: mona@gardinstudio.no
Sentral : 38 02 66 66
Mobil: 47466009

Mona er utdannet i Oslo som Interiørkonsulent. Bred faglig kompetanse på belysning, tekstiler, møbler, tapet og solskjerming. I mange år har hun jobbet med belysning hos Lyspunktet. Mona har sans for farger og tekstiler og er flink til å sette sammen helhetlige forslag. Hun er kreativ og løsningsorientert og finner de beste design/tekniske løsninger til ditt drømme hjem. Hjemmebesøk er et av Mona`s ansvarsområde.

Nina Søftestad

Interiørkonsulent / Visuell kommunikasjon
Email: nina@gardinstudio.no
Sentral: 38 02 66 66
Mobil: 474 66 012

Nina er utdannet innen søm/design, grafisk design og produksjonsledelse. Ansvar for webside og nettbutikk og det visuelle utrykket for Gardin Studio AS. Nina er allsidig og kreativ. Flyttet til Oslo der hun begynte å jobbe med reklame film/dekor, og klesproduksjon fra Nepal og Bali. Etter mange år i utlandet har hun rukket innom flere bransjer. Jobbet med design i New York, bikini og undertøy design i Rio de Janeiro.