Gult gir glede

Påske pledd, kakao,  peis varme, nå er det hygge på hytter eller hjem. Påske fargen gul, gir energi og gir glede og med ferie dager i sikte er det bare å lade batteriene. Klokken er endelig stilt frem, våren er startet . Vårjevndøgn var bare noen dager siden 20 mars. Ved vårjevndøgn kan vi astronomisk sett vinke farvel til vinteren, og ønske våren, sommeren og solen velkommen. Vår betyr blader som springer, lysere kvelder, det er den beste tiden.

Gult er solfargen. Og som vi trenger den nå!  Gult stimulerer hjernefunksjonen og er spesielt viktig på vinteren når vi har underskudd på lys. Gult stimulerer til kreativitet og er en flott farge å bruke i interiør. Påsken er jo en fantastisk tid for å være kreativ, noen strikker sikkert, håper i gult garn. Har satt sammen en fargepalett med utgangspunkt i et pledd, hær er en av våre favoritter fra Designers Guild. 

På farge prøvene under er forslag til veg, tak, puter, pledd, tapet, og gardiner alt i denne nydelige fargepalett. Varme tone fra brunt til rosa og terracotta, kontrast farge i blad grønn. Og masse gult. God Påske.

Del

Comments are closed.