Tapet

Vi går inn i en spennende tid hvor vi kommer til å se mer av farger, mer mønster, flere kombinasjoner av farger og mønster, mer strukturerte overflater, tapet på flere vegger og flere ulike materialer i våre hjem. Tapet kan skape større romfølelse i små rom.

Her finner du mye å velge i , klassiske, grafisk, moderne… Hvorfor begrense seg til fondvegger? Tapetsere hele stua eller klesskapet. Bak veggplater i pleksiglass eller glass over kjøkkenbenken, på toppen av f.eks. hvite krakker, bord og benker, bakre vegg i bokhyller, det gir en fin kontrast.

Taket – den nye fondveggen

Ved å tapetsere taket unngår man å skape soner i rommet, som resultatet av en fondvegg i en kontrastfarge kan gi.

Taket er som oftest en mindre, firkantet flate, som er enkel å tapensere, og resultatet gir stor effekt. Nå velger også flere seg mørkere veggfarger enn før, og da blir kontrasten stor mot hvite tak. Implementerer man taket i interiøret, og tapetserer det i en eller flere farger, vil uttrykket i rommet bli mykere.I små rom er det spesielt lekkert å tapetsere taket i det samme som veggene. Det gir en helhet til rommet og kan gi en spennende romfølelse.

Vi har også matchende tekstiler, som kan brukes til gardiner, duker og møbler..