Plisségardin

Plisségardin er et vakkert, foldet tekstilgardin som skaper lun stemning. Plissegardiner egner seg godt både i stue, kjøkken, soverom og bad. Den er både funksjonell og dekorativ, men brukes også for å regulere lys inn slipp samt beskytte mot sol og innsyn. Den forsvinner om du trekker den sammen, og den gir liv om du trekker den ned. Velger du bare å ha den som dekorasjon på deler av vinduet, tilføres interiøret særpreg og personlighet. Plissègardin er enkle å montere og tar liten plass i vinduet. Den kan monteres på karm eller inni vindusnisje

Hvordan velge plisségardin

1. Plissébredde

Plisségardiner finnes i to plissébredder på 20 og 32mm.

2. Vev/farge og lysinnslipp

Kolleksjonen består av helt slette, strukturerte, ensfargede, mønstrete, crepevev, vev i crush teknikk og tekniske vev. Det er viktig å tenke gjennom hvor mye lys man vil at vevet skal slippe gjennom, samt hvor mye innsynbeskyttelse det skal gi. I kolleksjonen kan du velge mellom et transparent vev som man kan se ut gjennom, en halvtransparent som slipper inn lys, og et tett som beskytter mot innsyn eller et mørkleggende vev til soverom.

Betjenings muligheter, snortrekk, kjedetrekk, grep og motor

3. Modeller

Plisségardiner fungerer for mange ulike vindus typer. Det finnes mange forskjellige modeller som kan tilpasses vinduets fasong. For eksempel, skrå vindu og tak vindu.