Inn med skinner ut med stenger!

Skinner er veldig populært.

Stenger er på andre plass nå! Skinner er enkle, fleksible og elegante. De gir «lounge» looken i stua og den deilige luksuriøse feelingen i soverommet. De er praktiske og lette å betjene.

Nytt hus? Vi får mange henvendelser der kunden ønsker taket senket slik at gardinet får et gardin spor. Det er hyper moderne nå og gir en følelse av at gardinet forsvinner inn i interiøret, gir et stiling og rent uttrykk, veldig lekkert, vi elsker denne looken – se bilder under.

Gardin fra tak til gulv og vegg til vegg gjør slik at rommet oppfattes større og lengre , men også forbedrer lyden i rommet, noe vi alle ønsker.

Er du i en bygge prosess så må du planlegge å felle inn disse skinnene i taket tidlig i bygge prosessen. Mye å ta hensyn til tykkelse på tekstilet ? skal du ha 1 eller 2 spor i skinnen?

Som du skjønner er det veldig viktig å planlegg dette i god tid. Vi kan råde og veilede deg i denne prosessen, levere skinner og montere…

Bygger ikke nytt hus!

Fortvil ikke! Det er mulig å montere skinner i tak uten at de må være innfelt. Skinnen er så nett og fin at den nesten blir usynlig. Jeg bor i et 1970-talls hus og har montert skinner i tak med wave systemet.

Nytt eller gammelt hus, du kan få den lekre «wave» looken alle vi ha!

Taket hær er senket slik at gardinet får et gardin spor.
Del