Om oss

I 1997 startet vi Gardin Studio AS.
Vårt spesialfelt er gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming.

Vi er utdannet som interiørarkitekt/konsulenter, med spesial-utdannelse innen tekstiler, derfor tenker vi helhet. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss god erfaring med tradisjonelle og utradisjonelle interiørløsninger.

Vi kommer hjem til deg på kostnadsfri befaring ved bestilling av varer. Gjelder privatkunder i Kristiansandområdet.

Vi har stor tro på personlig kontakt og tett oppfølging.
Ønsker du hjemmekonsultasjon, tar vi en grundig gjennomgang av dine behov og legger frem forslag til skreddersydde løsninger. Vi følger opp med rådgiving og montering.

I felleskap skaper vi ditt unike, helt personlige hjem.

front3

Jane May Dragvik

Interiørarkitekt/ BA
Medeier i Gardin Studio AS
Email: jane@gardinstudio.no
Sentral : 38 02 66 66
Mobil: 47466010

Jane er utdannet i England som interiørarkitekt. Jobbet etter interiør skolen hos Laura Ashley i London før hun returnerte til Norge og begynte å jobbe for Interiørhuset Erling Ingebrethsen. Jane bistår ved alle innrednings oppgaver. Planlegging og innredning av leiligheter, eneboliger, hytter, og offentlig miljøer som hotell, butikker og kontorlokaler. Løsningene finner hun i tett dialog med kunden. Hun liker å utfordre deg, slik at du må tenker nytt, og dermed finne din egen personlige stil. Etter møte vil dere få planskisser, produkt forslag, fargevalg, prosjekt og fremdrifts plan. Jane har et unikt oppkom av idéer, hun klarer å gripe kundens interiør drøm, og gjøre drømmen om til virkelighet.

Turid Svalland Booth

Interiørkonsulent
Medeier i Gardin Studio AS
Email: turid@gardinstudio.no
Sentral : 38 02 66 66
Mobil: 47466011

Turid er utdannet i Trondheim som interiørkonsulent. Returnerte så til Kristiansand der hun begynte å jobbe hos Interiørhuset Erling Ingebrethsen. Hun har ansvar for prosjekt avdelingen i Gardin Studio AS. Regner på anbud og gir gode løsninger på gardin og solskjerming til offentlige bygg. Hun har solid og bred erfaring innen offentlig og privat sektor. Turid tar også jobber for private kunder. Hun liker å være kreativ og har alltid smarte løsninger når noe er utfordrende. Turid er sprudlende, engasjert, lyttende og en mester innen harmoni og balanse.

Ana Marija Ostojic

Interiørkonsulent
Email: ana@gardinstudio.no
Sentral : 38 02 66 66
Mobil: 47466013

Ana Marija har lang fartstid i gardinbransjen. Hun har ansvar for privat avdelingen i Gardin Studio AS. Ana Marija anbefaler og veileder kundene stødig. Gode bomiljø skapes i tett samspill med kunden og med sterk fokus på den enkeltes behov og smak. Er trappa trang eller gardinskinna vrang – hun finner en måte å montere det uansett med et perfekt resultat. Ana Marija utfører jobben med et stort smil, hun er serviceinnstilt, engasjert og en dame med god oversikt og høy arbeidsmoral.

Nina Søftestad

Kundekonsulent / Visuell kommunikasjon
Email: nina@gardinstudio.no
Sentral: 38 02 66 66
Mobil: 47466012

Nina er utdannet innen søm design, visuell kommunikasjon og produksjonsledelse. Ansvar for webside og nettbutikk og det visuelle utrykket for Gardin Studio AS. Nina er en allsidig, kreativ og positiv person. Flyttet til Oslo der hun begynte å jobbe med reklame film, dekor, design og klesproduksjon fra Nepal og Bali. Etter mange år i utlandet har hun rukket innom flere bransjer. Jobbet med mote i New York. Bikini og undertøy design i Rio de Janeiro. T-shirt printing i New Caledonia.